Meteen naar de content

Voor 15:00 uur besteld, morgen al in huis!

Medische Disclaimer

MatX Commerce B.V.

Medische Disclaimer

Door gebruik te maken van MatX Commerce B.V. HappyKido ©'s ("HappyKido") website, gevestigd op happykido.nl op alle platforms (de "Diensten"), gaat u akkoord met het volgende:

HappyKido © bestaat niet uit gediplomeerde medische professionals en de informatie die op de Diensten wordt gepresenteerd is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van welke aandoening dan ook. De informatie op de Diensten is op geen enkele wijze bedoeld als medisch of klinisch advies, of als vervanging voor bezigheidstherapie of enige andere professionele therapie of advisering. De informatie op de Diensten vormt geen therapeut-patiënt relatie. De informatie op de Diensten dient te worden gebruikt in combinatie met de begeleiding en zorg van een arts of therapeut. Raadpleeg een arts of therapeut voordat u de informatie op de Diensten gebruikt. U stemt ermee in dat uw gebruik van de informatie op de Diensten voor uw eigen risico is en dat HappyKido © geen resultaten garandeert.

HappyKido © biedt de inhoud van de Diensten aan op een "AS IS"-basis en wijst alle verklaringen en garanties af, expliciet of impliciet, inclusief de garantie van verhandelbaarheid en garantie voor een bepaald doel. U vrijwaart HappyKido ©, en haar managers, leden, medewerkers en agenten hierbij van alle schade die voortvloeit uit of verband houdt met uw gebruik van de Diensten, met inbegrip van indirecte, incidentele, bijzondere, punitieve of gevolgschade voor zover wettelijk toegestaan. Door gebruik te maken van de Diensten bevestigt u dat u akkoord gaat met de bovenstaande voorwaarden en bepalingen.

Copyright @ 2022 door HappyKido ©

Alle rechten voorbehouden.