Meteen naar de content

Voor 15:00 uur besteld, morgen al in huis!

HappyBag Veiligheidswaarschuwing

Ondanks de klantervaringen en onze inspanningen om een veilig product te verkopen is uit onderzoek door de NVWA gebleken dat onze HappyBag Schommel onveilig is. Voor ons kwam dit dan - net zoals voor onze klanten - erg onverwachts.

 

HappyKido heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft te allen tijde haar uiterste best gedaan om een veilige HappyBag schommel te leveren waarin uw kind tot rust kan komen.

 

U dient derhalve per direct te stoppen met het gebruik van de HappyBag schommel en deze buiten het bereik van kinderen en personen te houden.
 
U kunt de HappyBag schommel retour sturen door uw retour aan te melden via onze email. Wij zullen u dan informeren en wij zullen zorgdragen voor verdere afhandeling.

 

Op dit moment is ons team hard aan het werk om alles zo goed mogelijk op te pakken en daarbij ook iedereen te antwoorden. Helaas is dit voor ons een enorme klus waar wij zoals gezegd de service niet kunnen bieden zoals klanten dit van ons gewend zijn. Daarvoor onze excuses. Wij vragen om uw begrip.

 

Bij het aanmelden van een retournering, vragen of onduidelijkheden kunt u ons mailen. Dit kan via ons contactformulier of via help@happykido.nl. Nogmaals proberen wij u zo snel als mogelijk te helpen.